A SIMPLE KEY FOR طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی UNVEILED

A Simple Key For طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی Unveiled

A Simple Key For طرز تهیه غذا برای بیماران سرطانی Unveiled

Blog Article

همه این درمان‌ها سلول‌های سرطانی را از بین می‌برند، اما در این فرآیند سلول‌های سالم نیز آسیب می‌بینند. این آسیب همان چیزی است که باعث عوارض جانبی درمان سرطان می‌شود. برخی از شایع‌ترین عوارض جانبی درمان که می‌توانند بر نحوه تغذیه تأثیر بگذارند، عبارتند از:

یکی از عوارض شیمی درمانی و داروهای ضد سرطان حالت تهوع و سرطان به خصوص در روزهای اول انجام شیمی درمانی است. به همین دلیل بهتر است در این مواقع غذاهای ساده بخورید. پس بهتر است با چاشنی‌های مفید غذاهای‌تان را مزه‌دار و خوشمزه کنید.

پس از ۱۰ دقیقه، نمک، فلفل، آویشن و پونه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

-استفاده از نارنج، لیمو، زیتون و گوجه فرنگی کنار غذا (با نظارت و آموزش نحوه شستشو) گوجه فرنگی بهتر است به صورت پخته یا کبابی همراه غذا سرو گردد چرا که فرآیند طبخ باعث افزایش زیست دسترسی به لیکوپن می‌گردد.

پیاز، سیر و هویج را خرد کرده و به شلغم اضافه کنید، سپس با روغن و برگ آویشن تفت دهید.

یک مطالعه حیوانی نشان داد که تجویز توت فرنگی خشک شده یخ زده به همسترهای سرطانی دهان به کاهش رشد تومورها کمک می کند.

- مصرف ترکیبات گریپ فروت یا سیر در بیماران کرونا ویروس که تحت درمان با دارو‌های آنتی ویرال هستند، ممنوع است و اثر درمان را کاهش می‌دهد.

تهران، بلوار کشاورز، جنب بیمارستان ساسان، خیابان کبکانیان، بن بست فرگاه، پلاک ۱۴ واحد ۱

استفاده از مکمل های ارتقاء دهنده ایمنی به صورت خوراکی حداقل هفت تا ده روز پیش از جراحی شروع شده و حداقل پنج روز بعد از جراحی به صورت روده ای برای کاهش عوارض بعد از جراحی ادامه می یابد.

مغزهای خرد شده: از مغزهای خرد شده مانند بادام، گردو، و پسته برای تزیین استفاده کنید. این مغزها علاوه بر طعم، عناصر غذایی اضافی را به این دسر‌ها ارائه می‌دهند.

دوم، توت فرنگی های رسیده نرم هستند و برای کسانی که مشکل بلع متوسط ​​دارند، ایده آل هستند.

با ترکیب مواد مختلف و تزیین‌های متنوع، می‌توانید دسرهایی با طعم‌ها و ظاهرهای متفاوت و شگفت‌آور تهیه کنید.

استاک را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کرده و به غذا برای مریض مخلوط اضافه کنید.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page